Deze website is onder constructie, daarom werken de links nog niet volledig en is de tekst incompleet.

logo ontwerp

opzoek naar DTP'er

logo van RO ontwerpt communicatiemiddelen

Website

WordPress 

Ik ga graag voor je aan de slag om een website voor je te bouwen. Dit kan ik doen vanuit het oogpunt van de ontwerper of de vormgever. Dit is afhankelijk van je vraag of wens.

Voorbeeld I

Je hebt al duidelijk voor ogen hoe de website eruit moet komen te zien. Je weet al met welke tekst je uitleg geeft over jouw onderneming of hoe je klanten gaat werven. Welke afbeeldingen en kleurstelling passen in je huisstijl. Dan ga ik voor je aan de slag als web-vormgever. En zorg ik dat binnen afzienbare tijd jouw website online kan gaan.

Voorbeeld II

Jij hebt andere zaken aan je hoofd en wil het denkwerk van de website uitbesteden. Dat kan natuurlijk ook. In dat geval kan ik je ondersteunen in het proces als webdesigner. Dit kan zelfs uitgebreid worden tot volledige verzorging van het bouwen van de website, inclusief het verzorgen van het vormgeven en desgewenst ook de teksten. 

Hoe dan ook is een WordPress-website de sleutel tot een professionele en krachtige online aanwezigheid! Met intuïtieve functionaliteiten en een overvloed aan aanpasbare thema’s en plug-ins, biedt WordPress de ideale oplossing voor het bouwen van een website die perfect bij jouw bedrijf past.
Hierdoor heb jij straks de website die je wenst tegen een betaalbare prijs.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op.

droodle-2

Website

Waarom WordPress?

Als webdesigner vormt WordPress een krachtig platform voor het ontwerpen en beheren van uiteenlopende websites. Dit Content Management Systeem (CMS) biedt niet alleen flexibiliteit en gebruiksgemak, maar ook een uitgebreide bibliotheek van thema’s en plug-ins, waardoor ontwerpers de visuele en functionele aspecten van een website naar wens kunnen aanpassen.

Een essentiële stap voor een webdesigner is het kiezen van het juiste thema, wat de algehele uitstraling en structuur van de website bepaalt. Met talloze beschikbare thema’s kunnen ontwerpers een visueel aantrekkelijke en functioneel effectieve website creëren, terwijl ze de vrijheid hebben om aanpassingen te maken die passen bij de specifieke behoeften en stijl van hun klanten.

Aanvullend op het thema biedt WordPress uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, waaronder kleurenschema’s, lettertypen en lay-outstructuren. Hiermee kunnen ontwerpers de visuele identiteit van de website definiëren en een unieke gebruikerservaring creëren.

Het ontwerp omvat ook het organiseren van de inhoud door het maken van pagina’s en berichten, waarbij ontwerpers zorgen voor een visueel aantrekkelijke presentatie en een intuïtieve gebruikersnavigatie. De integratie van plugins voegt extra functionaliteit toe, zoals formulieren, sociale media-integratie of e-commerce, waardoor ontwerpers de mogelijkheid hebben om de website aan te passen aan specifieke vereisten.

Een ander belangrijk aspect is het zorgen voor een responsief ontwerp, waarbij ontwerpers ervoor zorgen dat de website op een optimale manier wordt weergegeven op verschillende apparaten, zoals desktops, tablets en smartphones.

Tot slot is het als ontwerper van cruciaal belang om regelmatig onderhoud uit te voeren en WordPress, thema’s en plugins up-to-date te houden. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en best practices te volgen, kunnen ontwerpers succesvolle en moderne WordPress-websites bouwen die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel effectief zijn.

logo van RO ontwerpt communicatiemiddelen

Contact

Wil je een opdracht doorgeven, of heb je een vraag: stuur een e-mail naar info@ro-ontwerp.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Ben je nu op je telefoon en wil je gemakkelijk en snel contact opnemen? Klik op één van deze buttons en je wordt direct doorgelinkt.

  • Direct naar WhatsApp
  • info@ro-ontwerp.nl
  • Arnhem
  • BTW NL001398213B63
  • KvK 62171666